Reviews from MarCant Tubbergen

Recent reviews

4.0
Tonny
23 May 2022

Netjes op tijd, en weer gewoon lekker!😉👍

Gerrit
22 May 2022

Was uitstekend.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stanny
8 May 2022

Goed

Tessa
6 May 2022
Huub Beernink
1 May 2022

Goede kwaliteit

Ivo
30 April 2022

Meest lekkker krokante patat die ik ken!!! :)

engbers
27 April 2022

Als er online besteld wordt en je kiest voor bijvoorbeeld 18:00 dan zie ik ook graag de bestelling klaar om 18:00. Nu kom je om 18:00, betaald en dan word de bestelling pas klaargemaakt, jammer van de 15 minuten extra wachttijd. Dit is een minpuntje om op te lossen en het is ook zeker niet de eerste keer dat dit voorkomt.

Oude Nijhuis
24 April 2022

Aangegeven dat het zsm bezorgd zou worden. Dit was ruim anderhalf uur later!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tonny Martens
23 April 2022

Gewoon lekker en genoeg 😉

Monique Vrielink
17 April 2022

De wachttijd was erg lang.. Had om kwart over 6 besteld.. Kreeg een mail met verwachte bezorgtijd 5 over 7 en vervolgens kwam de bezorger pas om 5 voor 8...

M. Schipper
4 April 2022

Eten smaakte erg goed! Alleen de wachttijd was wat minder. 18:10 afhaaltijd, bestelling om 18:25 gekregen.

Tonny Martens
28 March 2022

Nog steeds lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daan
25 March 2022
Renate
12 February 2022

We hebben heerlijk gesnacked, Super friet

Michiel
5 February 2022

Lekkere ballen en goed op tijd.

Gerrit paus
30 January 2022
Anoek
29 January 2022
Marijke boll
27 January 2022

Onze kleindochter dacht een broodje bij de Hamburger te krijgen. Enfin wij snappen het wel. Ze hebben alle 3 lekker gegeten en niet te duur. Pri MA snel was het er. Dus Misschien nog een keer. Hgm5

Anoniem
16 January 2022
Ger
15 January 2022

Super

Coen
11 January 2022

De bestelling was erg goed. Op tijd en warm. Bedankt voor de goede service.

Snijders
12 December 2021

Het eten was prima, Alleen waren ze de bitterballen van onze dochter vergeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gaastra
8 December 2021

Ondanks het slechte weer en de modderweg werd er snel geleverd . Het was meer dan genoeg en de patat was heerlijk knapperig. Complimenten!

GvdL
30 November 2021

Na ruim 1 uur op de bestelling te hebben gewacht, maar eens gebeld. Het kwam eraan, het was druk, druk (dinsdag) ... Vervolgens na een half uur nog maar weer gebeld. Blijkt de hele bestelling niet te zijn doorgekomen, het zou nog eens 20 minuten duren. Na 2 uur wachten dan eindelijk het eten gekregen. Echt veel te lang ... Het eten zelf was best lekker, maar voor ons niet nog eens. Echt vanwege de slechte communicatie rondom bestellen en bezorgen en het eeuwig moeten wachten. Bestel bij een ander restaurant die wel weet hoe het moet.

MB
28 November 2021
MvL
21 November 2021

Prima eten, maar bijna anderhalf uur gewacht op de bezorging van een simpele bestelling. Was tevens ruim een uur later dan de geschetste bezorgtijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Orcidee
21 November 2021

Eten was prima. Bezorging niet, tot 2 keer toe bezorging minstens 30 min later dan gekozen tijd. Ruim een uur van te voren besteld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sabine
19 November 2021

Kids waren erg blij met hun kidsbox. Heerlijk eten! Netjes op tijd bezorgd!

Jurgen Hendriksen
19 November 2021
Gerrit Paus
14 November 2021

We hebben 2 1/2 uur moeten wachten op de bestelling. Bij aflevering was de majo er niet bij. Wel besteld, wel betaald maar niet geleverd. Niet heel erg best!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manon Timmerman
13 November 2021

17:00 patat besteld om 17:50 af halen. ivm pauze gebonden aan de tijd. om 18:00 was het eten pas klaar. Bij aankomst op kantoor kwamen we er achter dat er geen saus bij zat. Hierover gebeld kregen wij te horen dat deze meneer zeker wist dat hij er saus in had gedaan. Aangegeven dat dit niet zo is, medewerkster aan de telefoon gaf aan dat ze alleen maar telefoons aan nam en het ook niet wist. Slechte service! Volgende keer halen we het ergens anders.

Marjo
11 November 2021

Menu besteld, was erg duur voor wat je er voor krijg, verder was de sate niet warm van binnen en loempia was ook lauw. Dus tegenvaller. Sate kost 4.95 en patat, 1,85 dat betekent dat ik ongeveer 5 euro heb betaald voor een bergje verlepte sla uit een zakje!!!

Kemerink
3 November 2021

Het was weer heerlijk en mooi op tijd bezorgd

Edith
25 October 2021

Kwaliteit van het eten is super. Moet alleen melden dat we de satesaus misten,die had ik online besteld maar zat er niet bij. Verder top!

EA
10 October 2021

Eten is super! Maar moesten erg lang wachten op het eten, bij bezorgen ‘zo snel mogelijk’ aangeklikt, uiteindelijk bijna 1,5 uur gewacht.. snap echt dat t soms druk is, maar vond dit wel erg lang..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Detert
17 September 2021

De patat was bikkel hard, alsof het meerdere malen was gefrituurd.

Tom
16 September 2021

Besteld en prima optijd klaar voor afhalen, smaakte erg goed!

Donker
13 September 2021

De patat is en blijft heerlijk bij Marcant! Waar ik mij alleen over kan blijven verbazen is dat mijn internetbestelling achter telefonische bestellingen komt. Mijn tijd van afhalen staat minimaal een half uur van te voren vast. Telefonische bestellingen kunnen daar omheen worden gepland. Je zou kunnen stellen dat mijn internetbestelling de eerste beller is. Dan kun je vervolgens niet mijn tijdslot aan drie andere klanten die na mij komen/bellen toezeggen. Daar is niemand bij gebaat. Over vijf minuten wachten zul je mij niet horen… Maar bij een kwartier of langer (en dit gebeurd helaas vaker), kun je concluderen dat de planning niet lekker loopt. Als jullie toe willen naar meer internetbestellingen, dan is dit zeker een punt van aandacht. Anders blijf ook ik gewoon bellen.

Piet huijser
12 September 2021

Helaas starte mijn behandelingsproces pas nadat ik om ongeveer 17.43 vroeg of mijn bestelling al klaar was. Het was druk op dat moment maar nadat mijn bestelling van ongeveer 15.20 gevonden was kon ik achteraan aansluiten. Dat had tot gevolg dat ik pas 18 minuten na de geplande tijd de bestelling in ontvangst kon nemen. Conclusie “on line” bestellen werkt niet helaas.

Marc
6 August 2021

Leuk team, bestelling op tijd klaar en het belangrijkste het eten was heerlijk. Goed door gebakken frietjes 😋

Nick
3 August 2021
Engbers
4 July 2021

Onderweg via mobiel besteld en kan dan afhaaltijd 18:00 kiezen, sta ik meer dan een kwartier te wachten en is het om 18:15 klaar. misschien is het handiger om niet een mail met tijd te sturen maar de gekozen tijd aan te houden of die keuze niet te bieden als de tijd niet gehaald kan worden.

De meisjes
4 July 2021

Snel bezorgd. Lekkere patat. En een vriendelijke jonge man , die gewoon ee praatje maakte ipv het afgeven en weg wezen. Dat viel op . 👍

Johan Loman
28 June 2021

Om 17.40uur besteld en na navraag om1920 ontvangen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Coen
26 June 2021

Prima kwaliteit!! Alleen wel vreemd dat een online bestelling transactiekosten met zich mee brengt 😳 En pinnen in de zaak zelf niet, terwijl dat een medewerker extra tijd kost…

A. Tinga
21 June 2021

Zeer tevreden!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tonny Martens
19 June 2021

Goed verzorgd, en goed eten! Bezorging en wachttijden prima!

clemens
18 June 2021

We hadden o.a. patat besteld en kregen meer dan voldoende. De bestelling zelf, was op de minuut, op de afgesproken tijd dus kon niet beter.

Tonny Martens
14 June 2021

Snelle bezorging, uitstekend eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elles
6 June 2021

Altijd ontzettend tevreden over de kwaliteit en bezorging. Deze keer 1 uur en 25 min moeten wachten voordat het klaar was en besloten het uiteindelijk zelf op te halen. We snappen dat het druk was, maar als we dit voordat we de bestelling plaatsten hadden geweten, hadden we het niet gedaan.

Hanste
26 May 2021

Lekkere patat, kroketten, frikadellen en loempia. Goed warm. 2x satésaus besteld, 1 bakje ontvangen.

Donker
25 May 2021
Audrey Reymer
23 May 2021

Perfect en superlekker

Joost hofhuis
23 May 2021

Was lekker goedkoop

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Donker
9 May 2021

Top! Het was heerlijk en ook nog eens mooi op tijd bezorgd 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ol
27 April 2021

20 minuten te laat Gehaktbal ontbrak. Daarentegen hadden we een frikandel en een frikandel speciaal te veel. (2 bestellingen door elkaar gehaald waarschijnlijk) Kwaliteit verder prima

Marjo
18 April 2021

Prima producten en zeer vlotte bezorging. Niets aan toe te voegen. Toppie

Wouter
12 April 2021

Lekkere krokante patat in ruime porties met een heerlijke berenhap. Gaan we vaker halen.

Lau
12 April 2021

Top service! Sneller bezorgd dan aangegeven en het belangrijkste ... het smaakte goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tom
10 April 2021

Eten was top! En zelfs sneller bezorgd dan vooraf aangegeven, goed warm! Dikke prima

Nienke
21 March 2021
Marjo
21 March 2021

Prima patat en goede snelle levering. Geen klachten

Donker
15 March 2021
henk vos
28 February 2021

mooi op tijd bezorgd en het eten was lekker en goed warm.

Mallie
23 February 2021

Vooral de patat was lekker en krokant

Ariel
15 February 2021

‘s Middags om 14:30 uur een bestelling geplaatst om die om 17:50 te kunnen ophalen. Vervolgens nog 20 minuten moeten wachten voor mijn bestelling klaar was omdat er eerst een rij bonnetjes aan de beurt waren met telefonisch aangenomen bestellingen. Naar mijn bescheiden mening is hier dan nog wat te leren qua planning. 4 sterren omdat er ondanks drukte nooit wordt ingeboet op de kwaliteit van de patat. Deze was heerlijk krokant, zoals altijd!

Gerbert
15 February 2021

Prima geregeld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cock Koster
14 February 2021

De bestelling was precies op tijd klaar. We hadden gevraagd of de patat iets door gebakken kon worden, en dat was de patat. HEERLIJK!!! Bedankt en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet fam C. Koster.

Timo Burink
17 January 2021
Marjo Schothuis
11 January 2021

Het eten was heerlijk. Hebben er van genoten. Ook de tijd aangegeven om op te halen was oké. 👍

Ineke
2 January 2020

Netjes op tijd. Lekkere patat, nog heerlijk krokant.

Romy
23 December 2020

Super! Zoals gewoonlijk. We hebben heerlijk gegeten en er was een snelle levering 😄

Wagemans
21 December 2020

Goed, smaken verschillen maar zeker de patat super lekker krokant

Henk Hulshof
21 December 2020

Alles verliep weer soepel, zoals gewoonlijk.

R.b
20 December 2020

Bestelling was er binnen 3 kwartier. Smaakte heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

henk vos
18 December 2020

de patat was te hard gebakken en heel veel zout er op de gehaktbal was een grote zoutbom niet lekker weggegooit

Henk Hulshof
13 December 2020

Dit werkt heel soepel. Moest alleen 2x mijn bestelling invoeren: ik drukte na het invoeren nl op “afhalen”, maar toen waren mijn gegevens weg. Nu weet ik hoe het werkt.

Niels
15 November 2020

De snitsel was rondom zwart gebakken en van in het midden week beetje droog Wel duur dan voor een snitselmenu Patat ruim genoeg en ook lekker De gehaktbal daar in tegen op en top echte aanrader lekker van smaak en niet droog

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JR
8 November 2020

Kwartier gewacht op alleen patat. Waren het vergeten. Kreeg ook geen excuses.

Lansink
7 November 2020

Mooi op tijd. Prima eten

henk vos
4 November 2020
Thomas Klokkers
3 October 2020

Kwaliteit en service 👌🏻

Hermien Pots
5 April 2020

Het eten was goed en de bezorging was correct.