Beoordelingen van MarCant Tubbergen

Recente recensies van MarCant Tubbergen

5 sterren na 48 reviews

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

De patat was bikkel hard, alsof het meerdere malen was gefrituurd.

, 16-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Besteld en prima optijd klaar voor afhalen, smaakte erg goed!

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

De patat is en blijft heerlijk bij Marcant! Waar ik mij alleen over kan blijven verbazen is dat mijn internetbestelling achter telefonische bestellingen komt. Mijn tijd van afhalen staat minimaal een half uur van te voren vast. Telefonische bestellingen kunnen daar omheen worden gepland. Je zou kunnen stellen dat mijn internetbestelling de eerste beller is. Dan kun je vervolgens niet mijn tijdslot aan drie andere klanten die na mij komen/bellen toezeggen. Daar is niemand bij gebaat. Over vijf minuten wachten zul je mij niet horen… Maar bij een kwartier of langer (en dit gebeurd helaas vaker), kun je concluderen dat de planning niet lekker loopt. Als jullie toe willen naar meer internetbestellingen, dan is dit zeker een punt van aandacht. Anders blijf ook ik gewoon bellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas starte mijn behandelingsproces pas nadat ik om ongeveer 17.43 vroeg of mijn bestelling al klaar was. Het was druk op dat moment maar nadat mijn bestelling van ongeveer 15.20 gevonden was kon ik achteraan aansluiten. Dat had tot gevolg dat ik pas 18 minuten na de geplande tijd de bestelling in ontvangst kon nemen. Conclusie “on line” bestellen werkt niet helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Leuk team, bestelling op tijd klaar en het belangrijkste het eten was heerlijk. Goed door gebakken frietjes 😋

, 03-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Onderweg via mobiel besteld en kan dan afhaaltijd 18:00 kiezen, sta ik meer dan een kwartier te wachten en is het om 18:15 klaar. misschien is het handiger om niet een mail met tijd te sturen maar de gekozen tijd aan te houden of die keuze niet te bieden als de tijd niet gehaald kan worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Lekkere patat. En een vriendelijke jonge man , die gewoon ee praatje maakte ipv het afgeven en weg wezen. Dat viel op . 👍

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Om 17.40uur besteld en na navraag om1920 ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit!! Alleen wel vreemd dat een online bestelling transactiekosten met zich mee brengt 😳 En pinnen in de zaak zelf niet, terwijl dat een medewerker extra tijd kost…

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, en goed eten! Bezorging en wachttijden prima!

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden o.a. patat besteld en kregen meer dan voldoende. De bestelling zelf, was op de minuut, op de afgesproken tijd dus kon niet beter.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, uitstekend eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd ontzettend tevreden over de kwaliteit en bezorging. Deze keer 1 uur en 25 min moeten wachten voordat het klaar was en besloten het uiteindelijk zelf op te halen. We snappen dat het druk was, maar als we dit voordat we de bestelling plaatsten hadden geweten, hadden we het niet gedaan.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat, kroketten, frikadellen en loempia. Goed warm. 2x satésaus besteld, 1 bakje ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect en superlekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker goedkoop

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Het was heerlijk en ook nog eens mooi op tijd bezorgd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten te laat Gehaktbal ontbrak. Daarentegen hadden we een frikandel en een frikandel speciaal te veel. (2 bestellingen door elkaar gehaald waarschijnlijk) Kwaliteit verder prima

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima producten en zeer vlotte bezorging. Niets aan toe te voegen. Toppie

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere krokante patat in ruime porties met een heerlijke berenhap. Gaan we vaker halen.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Sneller bezorgd dan aangegeven en het belangrijkste ... het smaakte goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top! En zelfs sneller bezorgd dan vooraf aangegeven, goed warm! Dikke prima

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima patat en goede snelle levering. Geen klachten

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd bezorgd en het eten was lekker en goed warm.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vooral de patat was lekker en krokant

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

‘s Middags om 14:30 uur een bestelling geplaatst om die om 17:50 te kunnen ophalen. Vervolgens nog 20 minuten moeten wachten voor mijn bestelling klaar was omdat er eerst een rij bonnetjes aan de beurt waren met telefonisch aangenomen bestellingen. Naar mijn bescheiden mening is hier dan nog wat te leren qua planning. 4 sterren omdat er ondanks drukte nooit wordt ingeboet op de kwaliteit van de patat. Deze was heerlijk krokant, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was precies op tijd klaar. We hadden gevraagd of de patat iets door gebakken kon worden, en dat was de patat. HEERLIJK!!! Bedankt en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet fam C. Koster.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Hebben er van genoten. Ook de tijd aangegeven om op te halen was oké. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd. Lekkere patat, nog heerlijk krokant.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Zoals gewoonlijk. We hebben heerlijk gegeten en er was een snelle levering 😄

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, smaken verschillen maar zeker de patat super lekker krokant

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles verliep weer soepel, zoals gewoonlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er binnen 3 kwartier. Smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de patat was te hard gebakken en heel veel zout er op de gehaktbal was een grote zoutbom niet lekker weggegooit

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit werkt heel soepel. Moest alleen 2x mijn bestelling invoeren: ik drukte na het invoeren nl op “afhalen”, maar toen waren mijn gegevens weg. Nu weet ik hoe het werkt.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De snitsel was rondom zwart gebakken en van in het midden week beetje droog Wel duur dan voor een snitselmenu Patat ruim genoeg en ook lekker De gehaktbal daar in tegen op en top echte aanrader lekker van smaak en niet droog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwartier gewacht op alleen patat. Waren het vergeten. Kreeg ook geen excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Prima eten

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en service 👌🏻

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en de bezorging was correct.